By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Betygsätt din
Upplevelse hos oss

Vi på Svenska Guld värdesätter din åsikt och vill gärna höra om din
upplevelse av våra guldförsäljningstjänster. Din feedback hjälper oss att förbättra våra tjänster och säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet och service till våra kunder.

Genom att lämna ett omdöme om din upplevelse hos oss, deltar du dessutom automatiskt i vår utlottning av ett pris! Det tar bara några minuter att skriva ett omdöme, och det ger dig chansen att vinna ett exklusivt smycke från vårt sortiment. Så här lämnar du ditt omdöme:
Välj mellan 1-5 stjärnor.
Skriv ditt omdöme och ge oss förbättringsmöjligheter.
Skicka in ditt omdöme och var med i utlottningen.

Vi tackar dig för ditt bidrag och ser fram emot att läsa din feedback. Det hjälper både oss och kunder att fatta informerade beslut. Tillsammans kan vi göra Svenska Guld ännu bättre!
Tack för att du är en del av vår resa.

Tack för ditt omdöme!

Tack för din feedback. Vi tar ditt omdöme på allvar och jobbar aktivt för att förbättra vår tjänst. Vi förstår att vi inte har mött dina förväntningar och förmodlingen har det skett ett misstag från vår sida eller en missuppfattning. Låt oss läsa ditt omdöme och återkomma till dig med en lösning.

Tack för ditt omdöme!

Tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att vara bäst. Vi inser att vi inte har mött dina förväntningar fullt ut, låt oss läsa ditt omdöme och eventuellt återkomma till dig med en lösning.

Tack för ditt omdöme!

Tack för ditt omdöme. Vi är glada över din feedback och siktar på att förbättra din upplevelse nästa gång.

Tack för ditt omdöme!

Tack för dina omdöme! Vi strävar efter att ge bästa service och upplevelse. Vi kommer att läsa ditt omdöme för att lära oss vad vi kan göra bättre.

Vad glada vi blir, tack! 😃
Lämna 5 stjärnor på Trustpilot här.
Oops! Something went wrong while submitting the form.